Hoe werkt de verzending?

Is je bestelling voor 23:59 uur bij ons binnen dan versturen we je pakketje dezelfde dag nog, ook in België. Zelfs in het weekend kunnen we pakketjes versturen.

Vlak voordat we je kabels inpakken krijg je per mail een foto van je bestelling.

Kleine bestellingen versturen we met buspakjes, die passen precies door de brievenbus. Zodat je hiervoor niet hoeft thuis te blijven. Bestel je meer kabels, dan versturen we ze met pakketpost van PostNL, DHL of Fietskoerier. We kiezen per regio de vervoerder die op dat moment de bezorgingen het beste doet.

Zodra je bestelling verzonden is krijg je een track & trace code om de zending te kunnen volgen. Het kan zijn dat er pas de volgende ochtend een statusupdate te zien is.

Ophalen bij een pakketpunt

Als je denkt de komende dag niet thuis te zijn, dan kun je de kabels ook laten bezorgen op een pakketpunt van PostNL of DHL. Kies daarvoor de verzendoptie PostNL-ophaalpunt of DHL-ophaalpunt en selecteer daarna een pakketpunt bij je in de buurt.

Verzendkosten

Wij brengen binnen Nederland & België slechts €2,50 verzendkosten in rekening.

Alle bestellingen binnen Duitsland, Nederland en België boven de €45,- verzenden wij gratis.

Verpakking

Om de kosten voor je zo laag mogelijk te houden, proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van buspakjes voor het verzenden. Enkel grotere bestellingen zullen met pakketpost verstuurd worden.

De doosjes worden aan de hand van je bestelling op maat gemaakt. Zo wordt er geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt en is je bestelling goed beschermd.

Ook gebruiken we bij onze producten zelf zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Je betaalt bij ons alleen voor een goed product en niet voor een fancy verpakking. Zo krijg je de beste kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.