Hebben jullie een haakse HDMI kabel?

We hebben geen HDMI kabels met haakse connector. Als alternatief hebben we echter een zeer dunne en flexibele HDMI kabel: https://www.ruconnected.nl/dunne-4k-hdmi-kabel/

Doordat de HDMI connector slechts 18 mm uitsteekt en de HDMI kabel bijzonder flexibel is, heb je slechts 32 mm ruimte nodig achter je apparatuur. Dit is minder dan bij veel haakse HDMI kabels.
Een haakse HDMI kabel is dus niet nodig!

Als je de tv plat tegen de muur hebt of weinig ruimte hebt achter je tv meubel is deze extra dunne HDMI kabel perfect.