ARC (audio return channel) werkt niet

Als HDMI ARC (audio return channel) niet goed werkt dan kan je de volgende stappen ondernemen:

1. Check de handleiding of specificaties om er zeker van te zijn dat beide apparaten ARC ondersteunen
  2. Zorg dat de HDMI kabel in de goede HDMI poort zit. Soms zit de HDMI ondersteuning niet op elke HDMI poort. Dit is in de handleiding te vinden.
  3. Zorg dat HDMI ARC en HDMI CEC op beide apparaten ingeschakeld zijn. De naam van HDMI CEC kan per merk verschillen. Zie hier een lijstje van de verschillende namen van HDMI CEC per merk.